Ajakista sanottua

Maryan Abdulkarim

(feministi, kirjoittaja)

“Arvostan suuresti Ajak Majokin kykyä ajatella laajasti ja kuitenkin yksityiskohdat huomioiden. Majok ajaa nuorten vahvempaa osallistamista heitä koskevaan päätöksentekoon. Tätä tarvitaan. Majok suhtautuu kahteen asiaan intohimoisesti: Tansiin ja politiikkaan, minusta luonteva yhdistelmä Arkadianmäelle. Arvostan myös Majokin feminististä ajattelua ja kykyä huomioida toisia.”

Kuva: © Uwa Iduozee

Dan Koivulaakso

(kaupunginvaltuutettu)

“Vahva suositus! Vaikka en tunne Ajakia kovin hyvin, hän teki minuun heti vaikutuksen kunnianhimollaan, oikeudenmukaisuuden tajullaan ja laajoja kokonaisuuksia hahmottavalla analyyttisella otteellaan. Tulevaisuuden isot haasteet; eriarvoisuus ja ilmastonmuutos pitää ratkaista tulevaisuuden tekijöiden voimin ja Ajak on ehdottomasti sellainen. Ei ole helppoa olla hauska ja terävä samaan aikaan, mutta Ajak osaa sen!”

Koko Hubara

(kirjailija, toimittaja, kääntäjä)

“Ajak Majok on täydellinen ehdokas tämän päivän eduskuntavaaleihin: hella woke, jäätävän leija, terävä suustaan - ja kaikki tämä analyyttisella, asiakokonaisuuksia syvästi ymmärtävällä poliittisella otteella.”

Yeboyah

(dj, rap artisti)

“Ajak on luotettava, rehellinen ja ulospäinsuuntautunut filantrooppi, jolla on maaginen taito motivoida ja kannustaa ihmisiä ympärillään.”

Arvind Ramachandran

(aktivisti, standup-koomikko)

“Juuri kun on selvää, että politiikkamme ei voi jatkua samaan malliin, ja tuntuu että tilanne on toivoton, tulee Ajak Majok, tuoreena vallankumouksen tekijänä suomalaiseen sceneen. Tykkään, miten monilahjakas Ajak on aina valmis kuuntelemaan ja tekemään yhteistyötä helposti lähestyttävällä tavalla.

Hän ei kuitenkaan epäröi kritisoida huonoja poliittisia tekoja, riippumatta siitä, ketkä niitä ajavat. Kieli, jota kaikki ymmärtävät, ja huumori, jota ei voi ohittaa hymyilemättä, ovat vain mustikoita kakun päällä.

Jos haluat ehdokkaan, joka oikeasti edustaa meitä kaikkia ja halua rakentaa paremman yhteiskunnan kanssamme, ei tarvitse etsiä enää. Tässä on harvinainen nuoruuden, nöyryyden ja rohkeuden yhdistelmä, joka varmasti hyödyttää eduskuntaamme, maatamme ja maailmaamme monta vuotta.”

Kuva: © Ella Alin

Veronika Honkasalo

(kaupunginvaltuutettu, vasemmistoliiton varapuheenjohtaja, nuorisotutkija ja kahden koululaisen äiti)

“Ajak tuo poliittiseen vaikuttamiseen aivan erityisen inspiroivan näkökulmansa. Tuota poliittista mukaansatempaavaa energiaa olen ihaillen seurannut sivusta. Ajakista näkee, että hän haluaa muuttaa yhteiskuntaa paremmaksi koko sydämellään ja ymmärtää, ettei tätä muutosta tehdä yksin vaan yhdessä muiden kanssa. Ajak on tulevaisuuden tekijä!”

Kuva: © Sami Perttilä

James Lórien MacDonald

(Feminist Comedy Night)

“Ajak is a fierce communicator with an open heart and a fresh perspective on what Finnish politics could be and should be. Her commitment to feminist values, equality, and opportunity for all is truly impressive. She's a force of nature.”

Luca Gargano

(muusikko, tuottaja, ohjelmapäällikkö)

“Ajak on erinomainen moderni ehdokas; älykäs ja sanavalmis, puhe- ja esiintymistaitoinen, laajasti erilaiset ihmisryhmät sekä asiakokonaisuudet huomioiva ja edustaa nimenomaan sitä nuorekasta uudistusta, mitä Suomen poliittinen kenttä kaipaa.”